Beveiligingstechniek

beveiligingstechniek

Camera voor ieder object
U wilt graag de controle houden, ook als u bijvoorbeeld niet thuis bent. Met een professioneel camerabewakingssysteem heeft u een paar extra ogen op iedere plek die u wilt bewaken. Ideaal voor thuis of op het werk. De camerabewakingssystemen zijn een aantoonbaar middel tegen diefstallen, vernielingen en overvallen.


IP camera installaties maken veel mogelijk. Zo neemt het systeem alle beelden op, kun je real-time camerabeelden bekijken en opvragen en geeft het systeem waarschuwingen bij een bepaalde gebeurtenissen. Ook registreert het camera bewakingssysteem missende objecten. De mogelijkheden bij Lucassen Elektrotechniek zijn oneindig!


Onze adviezen zijn altijd vrijblijvend en worden op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u om de juiste keuze te maken tussen de verschillende camerabewakingssystemen.

Zoekt u iets voor binnen, buiten of op donkere plekken? Alles is mogelijk. 
Onze systemen worden vakkundige geplaatst en wij verzorgen het standaard onderhoud voor een langere levensduur.


Beveiliging voor ieder object.
Steeds vaker zijn huizen het doelwit van brutale inbraken en overvallen. Dit komt mede doordat bedrijven zich steeds beter weten te wapenen tegen inbraken en overvallen. Voor een inbreker is een huis gewoon een gemakkelijk doelwit!
Onze adviezen zijn altijd vrijblijvend en worden op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u om de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen.
Wij bieden (draadloze) alarmsystemen van de beste kwaliteit op de markt aan, voor een lagere aanschafprijs op het gebied van huisbeveiliging!